Krabasken

Krabasken er en amatør teaterforening der har eksisteret i snart 50 år.
Nogle vil betegne den som verdens bedste legeplads – og det er det også!

Foreningen Krabasken blev etableret den 17. marts 1972, og havde på det tidspunkt kun 8 medlemmer og intet fast tilholdssted.

I dag er Krabasken et af Danmarks største og mest produktive amatør-teatre, med omkring 200 medlemmer og 3-4 forestillinger pr. sæson.

Foreningen har plads til alle uanset alder og baggrund. Det eneste krav der stilles til medlemmerne er at de interesserer sig for teater, og gerne vil være med til at give publikum en god teateroplevelse.

Krabaskens medlemmer beskæftiger sig med mange forskellige ting – lige fra skuespil, instruktion og musik til fremstilling af kulisser samt kostumer og praktisk arbejde i baren og garderoben. Interesserne er forskellige og mulighederne mange.

TIDLIGERE FORESTILLINGER >

HISTORIE >